Marocko Adventure Tour 6 – 14 december 2024

Följ med på vår resa till Marocko, det blir ett äventyr vi lovar!

Vi transporterar din motorcykel till Malaga i södra Spanien. Din motorcykel kommer finnas på plats några dagar före eventet om du vill komma i förväg.

Eventet innehåller 8 övernattningar samt 6 dagar aktiv körning i Marocko samt 2 dagars körning i Spanien (tur och retur Malaga – Tarifa).

I Malaga får du din motorcycle och utrustning sedan kör vi till Tarifa varifrån vi tar färjan till Tanger och vidare upp i Rifbergen. Vi besöker Chefchanoen den ”blå staden” samt det fantastiska bergsmassivet där runt omkring.

Vi gör därefter en rundtur med dagsetapper på ca 15 – 25 mil lite beroende på hur ”krångliga” de är. Det blir en del asfalt som transportsträckor men även dessa kan vara äventyrliga med många spännande möten i trafiken…. Det går inte att köra fort för bakom varje krön möter man oväntade saker.

Eventavgift 34 590 kr, inkl färja till Marocko, guidning, logi i dubbelrum med frukost och middag i nätter samt transport av motorcykel tur och retur Sverige (utvalda platser från Östersund och söderut).

Du som följer med bör vara van att köra på olika typer av underlag och ha lämpliga däck för detta. Du reser med egen packning på din MC på denna tur.

Vi lovar fantastiska dagar och otroliga möten med en helt annan kultur.

För detaljerat program klicka här

Anmälan till Marocko Adventure Tour 2024

  • Observera att bokningen blir giltig först efter bekräftelse från oss. För mer information om vilka data vi samlar in se www.mcontours.se/informationspolicy.
 

Verification