Marocko Adventure Tour 7-14 december 2024

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_4542-edited-scaled.jpg

Följ med på vår resa till Marocko, det blir ett äventyr vi lovar!

Vi transporterar din motorcykel till Malaga (och därifrån ca kl 12:00) tar vi oss gemensamt till Marocko via delar av ”TET- södra Spanien” ner till Tarifa.

Därifrån tar vi färjan till Tanger och vidare upp i Rifbergen. Vi besöker Chefchanoen den ”blå staden” samt flera små bergsbyar där runt omkring.

Vi gör därefter en rundtur med dagsetapper på ca 15 – 20 mil lite beroende på hur ”krångliga” de är. Det blir en del asfalt som transportsträckor men även dessa kan vara äventyrliga med många spännande möten i trafiken…. Det går inte att köra fort för bakom varje krön möter man oväntade saker.

Eventavgift 34 590 kr, inkl färja till Marocko, guidning, logi i dubbelrum med frukost och middag samt transport av motorcykel tur och retur Sverige (utvalda platser från Östersund och söderut) – Malaga.

Du som följer med bör vara van att köra på olika typer av underlag och ha däck lämpade för körning i lera och grus. Du reser med egen packning på din MC på denna tur.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_4423-768x1024.jpg

Vi lovar fantastiska dagar och otroliga möten med en helt annan kultur.

Anmälan till Marocko Adventure Tour 2024

  • Observera att bokningen blir giltig först efter bekräftelse från oss. För mer information om vilka data vi samlar in se www.mcontours.se/informationspolicy.
 

Verification